what couples said

 

 

Μάνο σ’ ευχαριστούμε πολύ για την τόσο όμορφη αποτύπωση των αναμνήσεων μας και για την υπέροχη συνεργασία. Ήσουν εκεί, με ήλιο, σύννεφα, βροχή ( πολλή βροχή!) και γεμάτος καλή διάθεση,διακριτικότητα και φαντασία καταφέρες να βρείς και να φωτογραφίσεις όλες αυτές τις σημαντικές λεπτομέρειες και συναισθήματα που θέλαμε να κρατήσουμε για πάντα.
Πραγματικά δε ξέρω πως τα καταφέρνεις και οι φωτογραφίες σου βγάζουν ένα πολύ ρομαντικό και νοσταλγικό συναίσθημα…

Πάνος & Έλενα

 

 

 

Μάνο σ΄ευχαριστούμε που μετατρέψατε μερικές απ’ τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας σε υπέροχες εικόνες που θα μας συντροφεύουν για πάντα! 🙂

Ο τίτλος +capturing moments+ δεν θα μπορούσε να’ναι πιο ταιριαστός! Συνεχίστε να αιχμαλωτίζετε στιγμές και συναισθήματα με τον δικό σας ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο!

Μάρικο & Βασίλης

 

 

 

 

Η μέρα αυτή περνάει τόσο γρήγορα και το μόνο που θυμάσαι μετά είναι πόσο ωραία πέρασες…

Χωρίς το Μάνο θα είχαμε μόνο την αίσθηση αυτή! Συγχαρητήρια που κρατήσες τα πάντα ζωντανά με τον πιο όμορφο και τρελό τρόπο!!

Πίπινα & Κωνσταντίνος

 

 

 

 

Μάνο σ ευχαριστούμε για όλα. Αποτυπώσατε ακριβώς αυτό που θέλαμε, την ευτυχία μας,τη χαρά μας,το κέφι μας! Εντοπίσατε τις στιγμές που θέλαμε να μας μείνουν ανεξίτηλες και τις αποδώσατε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Τζεμίνα & Κυριάκος

 

 

 

 

 

 

 

 

Αααχ ειναι τέλειες!!!

Ομολογώ πως δεν περίμενα στος 1000 φωτος να μ αρέσουν όλες! Ευχαριστούμε πολύ που έβαλες τόσο μεράκι!

“Όταν είδα για πρώτη φορά τις φωτογραφίες του γάμου μας ένιωσα χαρά και ανακούφιση! Όλες οι στιγμές μας ήταν εκεί όπως τις ζήσαμε!

Η συνεργασία μας με το Μάνο ήταν άψογη. Δουλεύει με μεράκι, είναι ευγενικός και κυρίως δε χρειάστηκε να κάνουμε καμία παρέμβαση στη δουλειά του! Εξάλλου στο τέλος γίνεσαι φίλος!”

Εύα & Διονύσης

 

Απλά….αριστούργημα το αποτέλεσμα! Παιδιά πολλά συγχαρητήρια!

Δεν έχω λόγια! Βούρκωσα! Μα τι όμορφες φωτογραφίες! Μπράβο σας παιδιά! Τα θερμά μου συγχαρητήρια!

Από το αποτέλεσμα και μόνο φαίνεται πως αγαπάτε την δουλειά σας! Δεν έχουμε λόγια! Φιλιά!

«Όταν είδα για πρώτη φορά τις φωτογραφίες του γάμου μας ένιωσα μεγάλη συγκίνηση Αυτό που μας άρεσε στη συνεργασία μας με το Μάνο ήταν πως όλα ήταν αυθόρμητα! Οι φωτογράφοι ήταν πολύ θετικοί και ευχάριστοι. Δεν μας ενόχλησε η παρουσία τους!! Σίγουρα θα τον πρότεινα σε μελλοντικά ζευγάρια και η αλήθεια είναι πως ήδη το έχω κάνει!».
                                     Χριστίνα & Βαρδής

 

 

«Όταν είδα για πρώτη φορά τις φωτογραφίες του γάμου μας ένιωσα υπέροχα!!! Η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη γιατί το αποτέλεσμα ήταν τόσο φυσικό που ταξίδεψα πάλι στο νησί. Ο Μάνος μας παρέδωσε φωτογραφίες με πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Εμείς δεν ποζάραμε ούτε μια στιγμή και αυτό ήταν που μας άρεσε και στη συνεργασία μας μαζί του. Σίγουρα θα τον πρότεινα σε μελλοντικά ζευγάρια για την εξαιρετική του δουλειά και τον καταπληκτικό του χαρακτήρα!»

 

Αθηνά & Γιώργος | Κύθνος

 

 

 

Είναι ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΕΣ!!!!
όπως λες κι εσύ +capturing moments+
so that we can have beautiful memories!!! thank you thank you thank you!!!!!!

«Από την αρχή της συνεργασίας μας με το Μάνο, τον αισθανθήκαμε πολύ οικείο και φιλικό. Έκανε τη δουλειά του αθόρυβα και πέρασε απαρατήρητος. Φυσικά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε μιας και έχουμε πολλές όμορφες φωτογραφίες από όλες τις στιγμές εκείνης της ημέρας. He captures love, life and memories!»

Σοφία & Γιώργος | Μυτιλήνη

και ένα σχόλιο από τη μαμά της Σοφίας:
I want you to know that I can’t get enough of  Sophia’s and Giorgo’s wedding photos .I’m looking at them over and over again. Excellent work!!!!

 

 

 

«Αυτό που μας άρεσε πολύ στη συνεργασία μας με τον Μάνο είναι ότι αντιλαμβάνεται κάθε σου επιθυμία και παίρνεις στα χέρια σου ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, κάτι διαφορετικό και μοναδικό όπως επιθυμεί κάθε νέο ζευγάρι. Ξεφεύγει απ’ τα καλούπια της κλασικής γαμήλιας φωτογράφισης και βλέπεις φωτογραφίες που θα μπορούσαν να σταθούν σε περιοδικά, πίνακες αλλά και εκθέσεις».

 

Άντζι & Παναγιώτης | Σύρος